Catalan terroirs és un grup format per cinc cellers independents de diferents denominacions d'origen catalanes que hem unit les nostres forces per oferir als amants del vi d'arreu del món una curosa selecció de vins catalans d'excel·lent qualitat. Els cellers que conformen el grup són de tradició familiar i de petites dimensions, tots ells liderats per joves professionals de l'enologia, que gràcies a la seva motivació i perseverança elaboren vins i caves d'alta qualitat per un públic modern i exigent.

La missió de Catalan terroirs és donar a conèixer fora de les nostres fronteres l'excel·lent qualitat dels vins elaborats a Catalunya. Cada un dels cellers del grup està ubicat en una denominació d'origen diferent i ofereix  en els seus vins l'essència del seu terroir, clima i varietats pròpies de la seva zona. D'aquesta manera aconseguim oferir una diversistat de vins amb personalitat diferents i a l'hora complementàries.

Mitjançant Catalan terroirs  unim les forces dels nostres cellers i coordinem el nostre procés d'internacionalització, per aconseguir arribar cada dia a un major nombre de consumidors d'una forma més eficient: centralitzant la promoció dels productes, la recepció de comandes, els enviaments, i mantenint les relacions amb els distribuïdors a llarg termini.